top of page
TAP grupa

Dragi klijenti

zadovoljstvo nam je predstaviti Vam društa Technology accounting partners i Technology audit partners Istra koja čine TAP grupu.

 

TAP grupa je brend koji obuhvaća usluge revizije, računovodstva i poreznog savjetovanja. TAP obuhvaća preko 6 društava u RH sa uredima na 3 ključne lokacije kako bi svojim klijentima osigurali najbolji tim i najbolje rezultate rada.


Vjerujemo da Vam naše bogato iskustvo u pružanju usluga revizije, računovodstva i poreznog savjetovanja može biti od koristi prilikom sagledavanja svih aspekata poslovanja, a u cilju donošenja optimalne poslovne odluke.


Uzimajući u obzir visoke standarde i zahtjeve usluga visoke kvalitete koje su dobro rukovođene i koordinirane te svjesni kompleksnosti poslovanja klijenata, smatramo da je naš iskusan tim u mogućnosti pružiti Vam zahtijevane usluge.


Ukoliko Vam je potrebna naša podrška obratite nam se s povjerenjem, a naša konkurentna financijska ponuda biti će strukturirana tako da Vam pruži vrhunske usluge po razumnoj cijeni i u cilju ostvarivanja dugoročne poslovne suradnje. Financijska ponuda biti će bazirana na našem iskustvu vezanom za obim posla u uslugama ovog tipa.


Vjerujemo da će Vam naše pismo predstavljanja pružiti sve potrebne informacije vezane za naš pristup predmetnim uslugama i omogućiti da dobijete korisne informacije u pravo vrijeme i na temelju istih donesete prave poslovne odluke.


U nadi da ćemo imati prilike surađivati, srdačno Vas pozdravljamo!


Mato Marčinković 
Direktor i partner

bottom of page